Velkommen til hverdagsbalance.dk kostvejledning med omtanke!

For mig er et vægttab ikke en kortvarig proces, men en ændring, som skal holde hele livet, netop derfor laver jeg individuelle forløb, der er skræddersyet til din hverdag. For uanset hvordan den måtte se ud, findes der en løsning.

Jeg lover ikke det bliver nemt, for vi skal i samarbejde ændre på vaner, som du måske kan have svært ved at ændre på, og endda ikke nødvendigvis var klar over du havde. Til gengæld lover jeg, et forløb hvor du vil opleve succes, bedre velvære, fysisk og psykisk overskud og ikke mindst en mere balanceret hverdag. Der vil også komme nedture og dage hvor det hele er svært, de dage kan ikke undgås, det handler om hvordan de tackles.

Med en kostplan fra hverdagsbalance.dk kræver det ikke, at du skal ud og investere i dyre fødevarer, og fødevarer som ikke kan købes i de normale dagligvarebutikker. Så vidt det er muligt, får du en kostplan som er tilpasset netop dine specielle spisevaner.

Et vægttab handler rigtig meget om vilje og motivation, men det handler også om balance i hverdagen. Har du for travlt? har du for mange pligtaftaler som sluger al din energi og motivation. Jeg tror på, at det bedste vægttab opnås ved at arbejde med det samlede billede af dig.