Hvad er en BodyBliss behandling?

BodyBliss hvad er det?

Jeg får meget tit spørgsmålet “hvad er en BodyBliss behandling?”

Det vil jeg forsøge at svare på i dette blogindlæg.

Slår man ordet bliss op, betyder det: fred, idyl, lyksalighed. Så BodyBliss er altså kropsfred/kropsidyl eller ligefrem kropslyksalighed.

Selve behandlingen er en fusionsbehandling af energi-, zonepunkter og naturligt ansigtsløft, der er specielt designet til at berolige det sensitive nervesystem og skabe balance og nærvær.

Vi kan også kalde det grounding.

Behandlingen foregår næsten udelukkende i ansigtet. Det er en meget langsom og blid behandling. Behandlingen kan deles op i  5 dele. Der vil opleves som glidende overgangfor dig som modtager.

1. aktivering af energipunkter.

Jeg aktiverer energipunkter ved at holde på de forskellige punkter. Hvert punkt relateres til forskellige følelser og mentale tilstand. Det kan være håb, indre ro, drømme og taknemmelighed. Påvirkning af punkterne sætter gang i en indre oprydning af følelser og mønstre. Samtidig kan de booste ønskværdigetilstande så du eksempelvis opnår mere ro.

2. ansigtstræk.

herefter begynder ansigtstækkende, som er blide stræk af ansigtet, der fungerer som naturlige ansigtsløft. Du vil sikkert opleve ansigtstrækkende som langsomme varme kram af ansigtet. Trækkende løsner op i muskulaturen og hjælper ansigtet til at slippe dagens ansigtsudtryk. Har du fx siddet meget bag en skærm eller har du været bekymret hele dagen, kan det ofte ses i dit ansigt. Det kan også være en god dag, der har sat sig i dit ansigt i form at små fine smile rynker.

3. aktivering af zonepunkter

næste del af behandlingen er mere aktiv, det er nemlig zonepunkter i ansigtet som aktiveres for at hjælpe kroppen til at rense ud i kroppens organer og ny energi tilføres.

4. ansigtsmassage

derefter starter en ansigtsmassage som også aktiveres zonepunkterne, desuden øger ansigtsmassagen blodgennemstrømningen til ansigtet hvilket bevirker at dit ansigt får fornyet glød.

5. afsluttende fase

sidste del af behandlingen foregår ved at hænder og fingre strækkes og masseres, desuden får ben og fødder opmærksomhed.

De fleste af mine kunder falder helt i søvn, andre døser lidt hen, nogen oplever varme/energi der spreder sig ud i hele kroppen, nogen kan opleve at se billeder på nethinde. Ingen af mine kunder har haft den samme oplevelse, ud over at komme i en tilstand af dyb indre ro.

Efter behandlingen får du mulighed for at lande efter behandlingen stille og roligt. Du kan både opleve at være meget afslappet i kroppen men også at være klar til handling. Under alle omstændigheder er det vigtigt du drikker godt med vand i de efterfølgende dage.

Som det fremgår indeholde en BodyBliss behandling mange elementer, der danner grundlag for at en BodyBliss behandling ikke behøver at indeholde det samme hver gang.

Jeg håber dette indlæg har kastet lidt klarhed over hvad en BodyBliss behandling er og hvad den kan gøre for dig.

Hvis der er noget du har brug for at vide må du endelig kontakte mig.

Solskinstanker fra Rikke

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *