Kostvejledning til vægttab og selvkærlighed

Jeg tilbyder forskellig slags kostvejledning, udgangspunktet er at min kostvejledning tager udgangspunkt i dig.

kostvejledning så vægten bliver din ven

For at give dig et overblik over, hvad du kan få hos mig som kostvejleder, kommer her nogle eksempler på skræddersyet kostvejledning.

Vægttab er hovedmålet med kostvejledningen, men for mig hænger selvkærlighed tæt sammen med et vægttab, så det er ikke kun din vægt der er i fokus. Men hele dig. Så du kan få et vægttab som holder.

Kostvejledning 1

Du har behov for at få gået dine spisevaner igennem af faglige øjne, og få lavet en kostplan over hvad du kan spise. For både at få de kalorier du har brug for, men samtidig opnå et kalorieunderskud. Så du rent faktisk taber dig.

Rent praktisk sker dette: du udfylder et skema, som du får af mig. Det skema bruger jeg til analyse og sammensætning af en kostplan, som passer til dig. Vi kan mødes eller tale i telefon.

Prisen er 595 kr.

Kostvejledning nr. 2 – forløb over 3 måneder

Du er bevidst om, at din vægt handler om andet end bare det forkerte indtag af kalorier. Du trøstespiser og vil gerne arbejde med hvad trøstespisningen handler om, altså følelserne bag trøstespisningen.

Ved hjælp af kropsterapi arbejder vi med de følelser som er gemt i din trøstespisning. Jeg laver en kostplan til dig, så der ikke kun er fokus på følelserne, men også på at opnå et resultat. Nemlig et vægttab.

Når løbet starter aftaler vi alle datoer hvor vi skal mødes.

Du får:

6 x kropsterapi på hver 50 min (en behandling hver 14. dag)

1 kostplan

6 gange vejning (samme dag som kropsterapien)

Livline til mig på telefon/mail når du har brug for det

Prisen er 2995 kr (normalpris for 6 x kropsterapi og 1 kostplan er 3295 kr)

Efter aftale kan beløbet deles over ratebetaling over maks 3 gange. Det koster dog et engangsgebyr på 25 kr.

Kostvejledning nr. 3 – når det er rigtig svært

Dit største ønske er et vægttab, men det virker helt umuligt og du har brug for en som kan sparke dig i gang på den gode måde. Så du ikke mister dig selv endnu mere, men finder dig selv.

Denne kostvejledning laves med udgangspunkt i hvor du er. Måske har du svært ved at komme ud og bevæge dig, så starter vi med at gøre det sammen. Måske er indkøb håbløse, så øver vi sammen, indtil du kan.

Du ved hvor det er svært for dig, så der sætter vi ind sammen.

Da forløbet er individuelt kan jeg ikke oplyse en pris eller en periode. Vi laver forløbet sammen, på den måde får du også en pris og et forløb som passer til dig og din pengepung.

Skriv til mig på hverdagsbalance@gmail.com for yderligere information.